Mikä on ATCoWork?

ATCoWorkin tarina

ATCoWork Oy:n tarina alkoi vuonna 2014 Huittisissa logistiikkataustaisten yrittäjien yhdistäessä voimansa. Metsäalan kokemusta oli kerrytetty aiemmassa elämässä ja lisäksi metsätalousinsinööriosaamisella ja 2016 mukaan astui vielä henkilöstö-, talous-, ja oikeudellisorientoitunutta osaamista. ATCoWorkia on kehitetty koko ajan kolmikannalla metsä ja metsätalous, logistiikka sekä liiketalous ja oikeus. Logistiikan täydennyskoulutukset ja metsäalan palvelut tukevat toinen toistaan sekä tarjoavat myös asiakkaallemme kokonaisvaltaiset palvelut alasta.

ATCoWorkin päätoimipaikka sijaitsee Huittisissa, mutta yritys toimii pääasiallisesti niin Huittisista, Sastamalasta kuin Tampereelta käsin. Olemme sesonkiluonteisesti työllistäneet 13 työntekijää ja täydennämme koko ajan omaa osaamistamme sekä tarjoamme myös harjoittelijoille harjoittelumahdollisuuksia. Luotamme osaamisen jatkuvalla täydentämisellä ja eteenpäin katsomisella saatavan parhaat hyödyt kaikista tärkeimmälle; asiakkaalle.

Yrityksemme on vastuullinen ja eteenpäin katsova, sekä haluaa tarjota niin asiakkaalle laadukkaat ratkaisut, kuin työntekijälle kehittyvän työpaikan ja asianmukaisesti hoidetut velvoitteet. Tilaajavastuu.fi myöntämä Luotettava Kumppani on osoituksena, että palkkaukseen ja veroihin sekä vakuutuksiin liittyvät velvoitteet on hoidettu asianmukaisesti. Yrityksemme on myös PEFC-sertifioitu yritys ja hoitaa metsiä vähintäänkin PEFC-sertifikaatin mukaisesti, mutta myös FSC-sertifikaatin mukainen metsänhoito on mahdollista.

ATCoWork on yksityinen metsäpalveluyritys. ATCoWork tuotemerkin alta löydät B2B-palvelut metsätalouden ja -teollisuuden tarpeisiin. Yhdeltä luukulta saat koko toimitusketjun. Kantavana ajatuksena on, että kaupankäynnin ATCon kanssa pitää olla helppoa, jotta kaikki osapuolet hyötyvät. Asiantuntijapalvelut tuotetaan itse ja alihankinnassa ja urakoinnissa käytetään ainoastaan käytännössä hyväksi todettuja, luotettavia yhteistyökumppaneita.

Keitä me olemme?

Me olemme ATCoWorksin tekijät. Tutustu meihin ja ota yhteyttä, niin jutellaan miten voisimme auttaa metdäasioissasi.

Arttu Eräjä

Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Arttu Eräjä

Yrittäjä, Toimitusjohtaja Olen yrittäjä läpikotaisin. Asiakkaalle tarjoan aidosti vaihtoehtoja. Yhteistyöllä ja vahvalla verkostolla tarjoan laadukkaat, asiakkaan näköiset palvelut. Talous- sekä ympäristöasiat ovat minulle aina olleet lähellä sydäntä, joka näkyy myös työssäni.

Koulutukseni olen hankkinut kauppaoppilaitoksessa sekä metsätalousinsinööriopinnoissa. Vahva käytännönläheisyys kuvaa työskentelyäni

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää metsänhoitopalveluistamme sekä osaamisestamme. Yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeen löydät kätevästi yhteystiedoistamme.