Toimitusjohtaja, yrittäjä

Arttu Eräjä

044 308 0590

Yrittäjä, hallituksen puheenjohtaja

Tapani Hara

040 560 3301

 

Käyntiosoite

Raskalantie 147

32710 Sampu

asiakaspalvelu@atcowork.com

tai etunimi.sukunimi@atcowork.com

 

Ota yhteyttä

  Tietoja yrityksestä

  ATCoWorkin tarina

  ATCoWork Oy:n tarina alkoi vuonna 2014 Huittisissa logistiikkataustaisten yrittäjien yhdistäessä voimansa. Metsäalan kokemusta oli kerrytetty aiemmassa elämässä ja lisäksi metsätalousinsinööriosaamisella ja 2016 mukaan astui vielä henkilöstö-, talous-, ja oikeudellisorientoitunutta osaamista. ATCoWorkia on kehitetty koko ajan kolmikannalla metsä ja metsätalous, logistiikka sekä liiketalous ja oikeus. Logistiikan täydennyskoulutukset ja metsäalan palvelut tukevat toinen toistaan sekä tarjoavat myös asiakkaallemme kokonaisvaltaiset palvelut alasta.

  ATCoWorkin päätoimipaikka sijaitsee Huittisissa, mutta yritys toimii pääasiallisesti niin Huittisista, Sastamalasta kuin Tampereelta käsin. Olemme sesonkiluonteisesti työllistäneet 13 työntekijää ja täydennämme koko ajan omaa osaamistamme sekä tarjoamme myös harjoittelijoille harjoittelumahdollisuuksia. Luotamme osaamisen jatkuvalla täydentämisellä ja eteenpäin katsomisella saatavan parhaat hyödyt kaikista tärkeimmälle; asiakkaalle.

  Yrityksemme on vastuullinen ja eteenpäin katsova, sekä haluaa tarjota niin asiakkaalle laadukkaat ratkaisut, kuin työntekijälle kehittyvän työpaikan ja asianmukaisesti hoidetut velvoitteet. Tilaajavastuu.fi myöntämä Luotettava Kumppani on osoituksena, että palkkaukseen ja veroihin sekä vakuutuksiin liittyvät velvoitteet on hoidettu asianmukaisesti. Yrityksemme on myös PEFC-sertifioitu yritys ja hoitaa metsiä vähintäänkin PEFC-sertifikaatin mukaisesti, mutta myös FSC-sertifikaatin mukainen metsänhoito on mahdollista.


  Sastamalan toimipisteemme kartalla

   

  Tapani Hara

  Osakas, hallituksen puheenjohtaja

  Arttu Huhtanen

  Toimitusjohtaja, osakas

  Olen yrittäjä läpikotaisin. Ikää vasta rontti 30 vuotta, mutta työkokemusta reipas 15 vuotta, viimeisimmät seitsemän vuotta metsäalalta. Asiakkaalle tarjoan aidosti vaihtoehtoja. Yhteistyöllä ja vahvalla verkostolla tarjoan laadukkaat, asiakkaan näköiset palvelut. Talous- sekä ympäristöasiat ovat minulle aina olleet lähellä sydäntä, joka näkyy myös työssäni.

  Olen monessa mukana, myös vaikuttamassa metsäalaan. Koulutukseni olen hankkinut kauppaoppilaitoksessa sekä metsätalousinsinööriopinnoissa. Vahva käytännönläheisyys kuvaa työskentelyäni ja johtajana pyrin olemaan johdonmukainen ja selkeä. Koen tärkeäksi kannustaa tiimini parhaisiin suorituksiin, kunkin omia vahvuuksia hyödyntäen.

  Vapaa-aikani vietän talonrakennuspuuhissa, metsässä kulkien, metsästäen ja kalastaen.

  [/et_pb_column]

  Mika Leivo

  HR-asiantuntija, osakas